Noutati media

Frank Loeffler este noul Director General al Roche România

Frank Loeffler a fost numit în poziţia de Director General al Roche România, începând cu 1 februarie 2023, urmându-i Claudiei Fleischer, care a condus activitatea de farmaceutice a afiliatului local al grupului Roche în ultimii doi ani. Claudia Fleischer a fost numită Director General al Roche Diagnostics Germania.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria farmaceutică, Frank Loeffler și-a început cariera în 2001 în cadrul departamentului comercial al Roche Germania. Începând cu 2011, a deţinut mai multe poziţii de conducere, cu responsabilităţi în activităţile de audit şi conformitate pentru afiliatele Roche din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia. Din noiembrie 2018, Frank a fost numit în poziţia de Director General al Roche East Africa, responsabil pentru activităţile grupului Roche în 10 ţări din regiune. Frank deţine o diplomă de licență în Administrarea Afacerilor de la Universitatea Cooperativă de Stat Baden-Württemberg, din Loerrach, Germania.

„Sunt cu adevărat onorat de oportunitatea de a conduce Roche România și de a-mi oferi contribuția la îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor din România şi a sectorului medical. Doresc să-i mulţumesc Claudiei Fleischer pentru eforturile sale de facilitare a accesului la inovaţia medicală şi pasiunea pentru promovarea şi implementarea medicinei personalizate în România. În continuare, una dintre priorităţile mele va fi colaborarea pentru identificarea unor soluții inovatoare care să asigure un acces cât mai larg al pacienților la soluțiile noastre medicale iar Planul Național de Cancer recent adoptat este un exemplu puternic de parteneriat pentru binele pacienților. În același timp, sunt încântat că vom lansa în România noi terapii în arii terapeutice cu nevoi medicale semnificative precum hematologie, neurologie, oftalmologie și boli rare”, a declarat Frank Loeffler, Director General Roche România.

În noul său rol, Frank va continua să se concentreze pe misiunea Roche de a oferi mai multe beneficii pacienților și sectorului medical din România, mai rapid și cu costuri scăzute pentru societate. De asemenea, Frank va încuraja și facilita crearea de parteneriate cu un grup larg de părți interesate din industria farmaceutică, sectorul medical public și privat precum și autoritățile din domeniul medical pentru facilitatea accesului rapid al pacienților la cele mai noi inovații medicale.

Descopera mai mult

please be aware that you are leaving this website.