Despre Roche
Prezent pe piata romaneasca inca din perioada interbelica, Roche isi inchide filiala din Romania dupa o scurta perioada, datorita depresiunii economice din anii ‘30, dar in anul 1992 isi redeschide reprezentanta locala. In anul 2005, grupul Roche ia decizia sa infiinteze societatea comerciala Roche Romania SRL, urmand ca activitatea reprezentantei din Bucuresti sa fie preluata de compania locala nou infiintata.

Roche ofera produse si servicii care acopera intreg spectrul ingrijirilor de sanatate, pornind de la preventie, tratament si pana la monitorizarea post-tratament, in arii terapeutice majore unde exista nevoi medicale neacoperite inca. O larga gama de produse permite obtinerea unor progrese terapeutice reale, atat pentru pacienti, cat si pentru medici si spitale.

Prin intermediul Roche Romania, ambele divizii ale Grupului Roche - divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice - sunt prezente pe piata din tara noastra, oferind produse si servicii de inalta specializare.

Pentru Roche Romania cel mai important lucru este facilitarea accesului a cat mai multi pacienti la tratamente inovatoare si teste de diagnosticare de ultima generatie, care imbunatatesc starea de sanatate si prelungesc supravietuirea in bolile grave.

please be aware that you are leaving this website.